Boende

Vi har gjort preliminärbokningar på följande två hotell, Göta hotell och Gästgiveriet i Borensberg. Kontakta Hannas mamma Elisabeth, 070-217 02 49, om ni har några frågor om boende då det är hon som har gjort preliminärbokningarna. Varje person/sällskap som vill boka boende gör detta själva, men var noggran med att ange när Ni bokar att det är för bröllopet den 24 Augusti 2013. Nedan har Ni lite information om alternativa boenden.

 Rekomenderade Boenden

Preliminärbokningarna av rummen som finns på Borensbergs gästgiveriegård har gått ut, men om Ni vill sova där kan Ni ju höra av Er till gästgivderiet för att kolla att rum fortfarande finns tillgängliga. Gästgiveriet är ett fräscht Bed & breakfast vid Motala Ström och bara 10-15 minuters promenad från Hällagården där bröllopsfesten tillbringas.

Göta Hotell finns det fortfarande preliminärbokningar kvar av rum fram till den 1 Juni. Ett charmigt hotell mitt emellan Motala ström och Göta kanal. Det tar även detta ca 10-15 minuter att promenera från Bröllopsfesten på Hällagården till hotellet.

Fler boenden

Hotell och Vandrarhem i Motala finns även att tillgå. Det tar ca 15 minuter med taxi eller egen bil att åka från Hällagården in till centrala Motala.

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)